La Lliga Catalana d’Escacs reprèn les partides després del parèntesi de la setmana santa amb la realització del Campionat de Catalunya d’Edats. A Divisió d’Honor resta només una jornada per a decidir el campió i determinar els equips que perden la categoria. Aquesta última jornada de la final de la Lliga tindrà lloc el pròxim dissabte 13 d’abril a Manresa amb els següents matxs:

Quadre Play-off pel títol de Divisió d'Honor

Els matxs de retransmissió de la desena ronda varen ser els dos del grup de Descens: Mollet - Vila Olímpica i Olot - Llinars.

Pel que fa als enfrontaments del grup de descens, l’Olot torna a guanyar un matx en aquesta fase, aquest cop a casa per 6,5 a 3,5 davant del Llinars, i té molt a prop la permanència. El Vila Olímpica ha aconseguit un punt important per la salvació en guanyar a casa del Mollet per 4,5 a 5,5. Tres Peons venç per la mínima a casa davant del Foment Martinenc en un partit intranscendent donat que els dos equips ja estaven salvats. I per últim, el Terrassa i l’Andorra es reparteixen els punts amb l’empat a 5 en el matx. El Llinars, juntament amb el Terrassa són els equips que ja tenen assegurat el descens. Pendents, doncs, del resultat entre l'Andorra i l’Olot de la propera jornada per saber qui malauradament perdrà la categoria. L’Andorra està obligat a guanyar i esperar un bon desempat per a poder obtenir la salvació.

 

Moments del matx entre el Catalonia i el Peona i Peó

A Primera Divisió de la Lliga Catalana d’Escacs, un cop confirmats els equips la Lira Vendrellenca i el Cor de Marina com a nous equips de Divisió d’Honor de la propera temporada, queda saber qui serà el tercer. El primer matx del play-off per l’ascens cau a favor del Peona i Peó per 6 a 4 contra el Catalonia Joviat. En el partit de tornada, el Peona i Peó jugarà a casa amb certa avantatge al marcador.

 

Matx entre l'Igualada-Ateneu i el Guixolenc, en el play-off per l'ascens a 2a Divisió

A Segona Divisió, també es juguen els play-off d’ascens. Una vegada consumada l’ascens directe pels quatre campions dels quatre grups de la categoria, només resta saber qui pren les dues places restants. Peona i Peó B ha perdut per la mínima a casa davant del Barcelona B amb un ajustat 4,5 a 5,5 i tot enlaire en el matx de tornada. Mentre que el Cerdanyola B pren avantatge en el seu matx davant l’Espiga de les Corts en guanyar per 6 a 4.

Enllaços de retransmissió

Tots els resultats i classificacions