Ronda matinal força positiva per l'expedició catalana Sub14. Sobretot pel que fa als taulers capdavanters i més encara de la part baixa que recuperen punts i molts es col·loquen a mitja taula. Desiguals resultats s'han vist a la part mitjana dels taulers. Així i tot, s'han aconseguit tretze victòries, tres taules i set derrotes.

Guillem Jové amb blanques a l'esquerra, i Eloi Escudero amb negres a la dreta a la taula vuit de la quarta ronda

Només hi ha hagut un derbi català en aquesta quarta ronda. La partida en Guillem Jové i l'Eloi Escudero ha estat força renyida on els dos hi ha destinat pràcticament els 90 minuts reglamentaris de rellotge. L'Eloi, que portava les negres, ha estat a la defensiva fins que en Guillem de mica en mica anava fent forat. Finalment, un magnífic moviment de la dama, en Guillem s'ha endut el punt.

Després d'aquesta quarta ronda, tres catalans compten les partides per victòries: Xavier Mompel, Àlex Villa i Guillem Jové. Mentre que l'Hugo Uber i en Marc Tarragó només han cedit mig punt dels quatre jugats. La resta dels esportistes catalans es troben a la part mitjana-alta entre 2 i 3 punts, que no està gens malament. Només l'Ariadna Carrasco es troba per sota de la meitat dels punts i confiem que ho remuntarà, només cal tenir confiança i paciència.

Moment d'anàlisi de les partides jugades del matí

Aquesta tarda, a les 17:00 es fa la cinquena ronda, on per retransmissió podrem veure disset taulers amb representació catalana. Ànims que ho esteu fent molt bé!

Resultats i classificació Sub-14

Retransmissió Sub-14

Imatges Sub-14