REUNIT, el Comitè de Competició i Disciplina Esportiva de la Federació Catalana d’Escacs (FCE), per conèixer els temes de la seva competència, i

VIST, l’acta del partit entre el Sabadell Colon Chessy F i el Catalònia Joviat E de la ronda 1 de la Lliga Catalana 2023 al grup II de Tercera Categoria de Barcelona.

VIST, les al·legacions del C.E. Sabadell Colon Chessy a l’acta del partit.

1. ANTECEDENTS DEL FET

L’equip Catalònia Joviat E es va presentar al local del Sabadell Colon Chessy i l’equip adversari no va comparèixer perquè creien que descansaven aquella ronda.

La Federació va informar del canvi de calendari a través de la seva pàgina web.

2. FONAMENTS DE DRET

Capítol II. Reglament de Competicions de la FCE

Secció 3. Delegats de clubs o d’equips

5.4 La Web de la Federació Catalana d’Escacs és un mitjà oficial de transmissió de informació que la Junta Directiva de la FCE vulgui adreçar als seu afiliats.

Extracte del correu electrònic enviat als clubs el dia 09/01/2023

“Així mateix, els quadres de la Lliga Catalana ja estan a les seves respectives circulars i al web de la Lliga Catalana on es poden consultar els quadres dels emparellaments. Us animem a que les consulteu de nou ja que hi ha hagut renúncies i equips ocupant places vacants de diferents grups en aquests darrers dies.

3. CONSIDERACIONS

Aquest Comitè considera que la publicació dels canvis de calendari a la seva pàgina web, juntament amb l’advertiment, mitjançat correu electrònic de què s’havien produït canvis en el calendari és la informació necessari perquè el Sabadell Colon Chessy estigués assabentat que havia de jugar la primera ronda del Campionat amb el Catalonia Joviat.

4. DECISIÓ

Per la present resolució s’acorda:

Donar per perdut el partit a l’equip F del Sabadell Colon Chessy per 0-4.

Contra aquesta resolució pot interposar-se en el termini màxim de deu dies hàbils següents a la notificació de l’acte impugnat davant el Comitè d’Apel·lació de la Federació Catalana d’Escacs.

Comitè de Competició de la FCE

Barcelona, 25 de gener de 2023