Mida del text

L'armeni Karem Grigoryan s'imposa a l'obert de Sant Martí

El Gran Mestre d'Armenia Karen Grigoryan ha guanyat l'Obert de Sant Martí en solitari, amb una puntuació de 7½. En segona posició va quedar el Gran Mestre peruà Jorge Cori, vigent guanyador del Circuit Català i en tercer lloc es va classificar el també peruà el Mestre Fide Jorge Eduardo Martínez. El Gran Mestre català del Barberà Marc Narciso continua com a líder del Circuit Català

Fernando Peralta guanya a Barberà del Vallès i Jorge González a Torredembarra

El gran mestre argentí del club Sant Josep, Fernando Peralta, s'ha imposat a l'Obert de Barberà del Vallès, segon torneig A superior del Circuit Català d'enguany. Peralta finalitzà el torneig amb 7½ punts, mig punt per davant del gran mestre armeni Karen Grigoryan, segon classificat, i d'en Marc Narciso, gran mestre català del club Barberà, completant el podi d'honor del torneig. Aquest tercer lloc permet a Marc Narciso afiançar-se al capdavant de la classificació del Circuit Català.

A l'altre torneig que estava en joc, i que va finalitzar el diumenge, l'Obert de Torredembarra, el Mestre Internacional colombià Jorge González, del Club Figueres, va quedar campió. González va aconseguir 8 punts d'un total de 9 possibles, mig punt per sobre del segon classificat, el mestre internacional holandès Twan Burg, jugador del sant Josep de Badalona, i un punt més que el tercer classificat, el gran mestre del sant Josep, Orelvis Pérez.

El xinès Hua Ni guanya l'Obert de Montcada

El jugador xinès Hua Ni s'ha proclamat guanyador de l'Obert Internacional de Montcada, primer torneig de categoria A superior del Circuit Català del 2014. Ni finalitza la seva participació amb 7 punts. Segon classificat a estat el jugador ukrainès Yaroslav Zherebukh, que finalitza el torneig amb els mateixos punts que Ni. El tercer classificat i completant el podi ha estat el guanyador del Circuit 2013 el peruà Jorge Cori, encapaçalant una sèrie de 6 jugadors amb 6 punts i mig. La cinquena possició del català Marc Narciso li serveix per posicionar-se al capdavant de la classificació del Circuit 2014.

Memorial Ezequiel Martin de Mollet 2014

El Gran Mestre, Miguel Muñoz Pantoja, va ser el guanyador del Memorial Ezequiel Martin, celebrat a Mollet el passat dia  22 de juny de 204. En segona posició va quedar el colombià Joshua Ruiz i completant el podi el MI català Robert Alomà.

V Memorial Lorente

La cinquena edició del Memorial Lorente, disputat el dia 15 de juny a Sant Boi, va ser guanyat per Cristhian Cruz. Van completar el podi, Jaime Alexander Cuartas en segona posició i Ana Matnadze en tercera.

V Memorial Josep Lorente

Podi dels campions del V Memorial Lorente amb les autoritats.

Classificació final.

Marc Narciso guanya l'Obert AjedrezND

El Gran Mestre català del Club Barberà, en Marc Narciso va guanyar la cinquena prova del Circuit Català 2014, l'Obert Ajedrez ND, amb 8 punts sobre 9 possibles amb un punt d'aventatge sobre els seus perseguidors, un total de cinc jugadors empatats amb 7 punts. Van participar un total de 83 jugadors.

Sumades les puntuacions dels quatre primers torneigs del Circuit, l'ucranià Sergei Fedorchuk es el líder de la competició general

L'ucranià Sergei Fedorchuk amb la puntuació optinguda del seu triomf a l'Obert de Llucmajor el situa liderant la classificació del XI Circuit Català. S'han comptabilitzat els torneigs de Tona, Llucmajor, Canovelles i Santa Coloma de Queralt.

MÉS INFORMACIÓ

XII Obert Santa Coloma de Queralt

El Mestre Internacional cubà José Angel Guevara va ser el guandor de Obert Internacional d'escacs actius de Santa Coloma de Queralt 2014. Els germans del Perú Cristian i Jonathan Cruz van obtenir la segona i tercera posició respectivament. La quarta posició va ser per al jugador català, el Gran Mestre  Xavi Vila.

Actiu Internacional de Canovelles

El Gran Mestre Cristhian Cruz ha estat el gaunyador del Torneig Internacional Actiu de Canovelles, vàlid per a la puntuació del Circuit Català d'Oberts Internacionals. Resultats

Circuit Català: III Obert de Llucmajor 2014

L'obert de Llucmajor, el primer torneig de ritme tradicional del Circuit, finalitza amb la victòria de Gran Mestre Internacional Segeu Fedorchuk. Marc Narcsio, el primer jugador català, amb 6,5 punts en onzena posició. Resultats

Circuit Català: Obert de Llucmajor 2014

L'Obert de Llucmajor que se celebra del 10 al 18 de maig a Mallorca és el primer torneig que es disputa a ritme tradicional del Circuit. Hi participen jugadors de la categoria de Granda, Fedorchuk, Sumets, Delchev, David Anton Guijarro, Peralta o el català Marc Narciso. Es pot serguir la retransmissió de les partides en directe per la nostra pagina web. Podeu trobar més informació a la pàgina web winterchess.com

fcetrans

consell2